Bij Moerman Opleidingen & Consultancy kunt u korte opleidingen volgen. De opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die zich wil of moet bekwamen in de wereld van financiële administratie, calculatie en/of financiering.

Daarnaast kunt u mij inschakelen voor (gast)colleges, bijlessen en studiebegeleiding in dezelfde vakken voor zowel opleidingsinstituten als voor particulieren. Volg bij Moerman Opleidingen & Consultancy onderstaande opleidingen.

Elementair Boekhouden (BKB)

Na afloop van de opleiding zijn begrippen als ‘balans’, ‘verlies- en winstrekening’, ‘journaalposten’, ‘debet en credit’ eindelijk voor u zo helder als glas.

Meer informatie
Basis van de Calculatie (BKC)

Na afloop van de opleiding is het uitvoeren van berekeningen als ‘kostprijscalculaties’ en ‘fiscale calculaties’ voor u een fluitje van een cent. U leert de goederenhandel kennen en u leert de elementaire basis- en rekentechnieken.

Meer informatie
Basiskennis Loonadministratie (BKL)

Het onderdeel Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid brengt u volledig op de hoogte van de rechten en plichten van werkgevers en werknemers, en van alle sociale verzekeringswetten.

Meer informatie
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Wilt u zich de elementaire boekhoudkundige en bedrijfseconomische processen die zich in een organisatie afspelen eigen maken? Een Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) is één van de meest gevraagde diploma’s in het administratieve werkveld.

Meer informatie
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Na afloop van de opleiding bezit u de nodige theoretische vakkennis op het gebied van ‘budgetteren’, ‘belastingen’ en ‘fabrieksboekhouding’. U kunt optimalisatievraagstukken oplossen en informatie verstrekken ten behoeve van de financiële besturen van een organisatie.

Meer informatie
Diploma

U kunt ervoor kiezen de opleiding af te ronden met een examen. Dit examen doet u bij de Nederlandse Associatie voor Examinering uit Amersfoort. Een diploma van de Associatie staat garant voor kwaliteit en geniet hoge waardering van werkgevers. Ik ben als opleider aangesloten bij de Associatie en sta geregistreerd onder opleiderscode A2806.