“Een paar jaar geleden heb ik de administratie van een bungalowpark overgenomen. Ik heb voor dit vakgebied nooit een opleiding gevolgd, en ik merkte dat ik bij dingen ging twijfelen of ik het wel goed deed. Via een ander enthousiast iemand die bij Cock was geweest kreeg ik de tip om eens contact met hem te zoeken.

Cock heeft de hele basis met mij doorgenomen en alle punten waar ik tegenaan liep uitgelegd. Erg fijn is dat de lessen in de avonduren kunnen. Ik heb de individuele lessen thuis bij Cock als fijn ervaren. Als je het een keer niet begrijpt, legt hij het graag geduldig nog een tweede keer uit. Mocht ik ooit nog meer informatie nodig hebben, kom ik graag weer bij Cock terug.”

10-01-2022, Marlies, Ermelo

“En toen had ik nog één module te gaan voor PDB: Financiering.

Cock heeft mij hier ook weer met al z’n geduld en aandacht doorheen weten te manoeuvreren. Opnieuw met zoveel enthousiasme, dat ik het zelfs leuk begon te vinden om ermee aan de gang te zijn. Dit heeft ertoe geleid, dat ik in één keer geslaagd ben voor de module en dus nu het diploma PDB in de pocket heb!

Hartelijk dank weer, Cock, voor je fijne manier van lesgeven.”

25-03-2021, Yvonne, Harderwijk

“Na een aantal jaren actief te zijn geweest in de boekhouding, besloot ik om daar toch mijn diploma voor te halen. Dus ging ik uitzoeken welke opleiding het beste bij mij aansloot en via via kwam ik bij Cock Moerman terecht. Door zijn flexibiliteit en de mogelijkheid avondonderwijs te volgen was de opleiding voor mij prima te combineren met mijn baan en mijn gezin! Inmiddels ben ik bezig met deel 2 PDB. De lessen zijn interessant, leuk en op maat gemaakt!”

02-02-2021, Anita, Putten

“Onlangs ben ik opnieuw in een keer geslaagd, nu voor de MBA-module Financiering. Ook deze module heb ik naar volle tevredenheid gevolgd bij Moerman Opleidingen & Consultancy net als de modules Kostencalculatie en Bedrijfsadministratie. Cock geeft les op maat afhankelijk van jouw wensen en behoefte aan uitleg. Rekenkundig schoot ik bijvoorbeeld enigszins tekort, maar Cock was bereid mij hiermee te helpen om het wel te snappen en toe te kunnen passen op de lesstof. Hij verwacht uiteraard voldoende inzet van zijn cursist, maar niets is hem snel teveel en hij doet er ook alles aan om je goed voor te bereiden op het examen. Daarom kan ik wederom iedereen aanbevelen om bij Moerman Opleidingen & Consultancy les te gaan volgen. Dank je wel Cock!”

28-10-2019, Miranda, Zwolle

“Onlangs ben ik geslaagd met een 9,5 voor de module Bedrijfsadministratie binnen PDB. De prettige manier van het behandelen en verduidelijken van de lesstof door Cock heeft hier zeker aan bijgedragen! Bedankt Cock! Op naar de laatste module van deze opleiding.”

03-03-2019, Yvonne, Harderwijk

“Ik heb bij Cock de opleiding PDB gedaan en afgesloten met gemiddeld een 8. In deze periode van bijna een jaar heb ik mijn lessen bij Cock als zeer prettig ervaren. De huiskamersfeer gecombineerd met de relaxte houding van Cock dragen hier aan bij. Cock toont veel geduld gedurende de opleiding en heeft er geen problemen mee wanneer het tempo naar mijn mening of te hoog of te laag lag. Hier past hij zijn lessen dan op aan. In mijn ervaring maakt dit de opleiding goed behapbaar naast mijn baan en kan ik hierin mede bepalen of ik meer of minder tijd aan mijn opleiding kan/wil besteden.

Cock, bedankt voor alle hulp!”

09-05-2018, Robin, Zeewolde

“Ik heb drie modules van de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie bij Cock mogen volgen. De lessen heb ik als prettig ervaren.

Cock is een gedreven persoon die graag iemand iets wil leren. Hierbij toont hij veel geduld.

Voor mij is de combinatie van werken en studeren met hulp van Cock goed gebleken. Een echte aanrader!”

21-11-2017, Maryse, Apeldoorn.

“Ik ben in oktober 2016 bij Moerman Consultancy begonnen met de cursus praktijk diploma boekhouden. Toentertijd beschikte ik over een  zeer beperkte kennis met betrekking tot boekhouden en financiën, echter door de duidelijke en geduldige lessen van Cock is de eerste module, Elementair Boekhouden, ondertussen succesvol afgerond.

Door zijn interactieve vorm van lesgeven dwingt Cock tot het actief nadenken over de stof, hierdoor krijg je de kans de stof echt eigen te maken en leer ik uiteindelijk het effectiefst. Hiernaast is Cock zeer geduldig en legt hij met plezier iets nogmaals uit als dat nodig blijkt, ook zal hij een hoofdstuk wat bondiger uitleggen als blijkt dat ik de stof hiervan al vlot beheers. De flexibiliteit die Cock heeft met betrekking tot lesdagen en -tijden vind ik ook erg handig. Mocht het niet uitkomen om op de afgesproken tijd of dag langs te komen, kan dit altijd verzet worden.

Ik ervaar de lessen bij Cock dan ook als zeer prettig, door een relaxte huiselijke sfeer en het tempo van de lessen die ik als cursist bepaal, kan ik het eenieder aanraden om een cursus bij Moerman Consultancy te volgen.”

20-4-2017, Robin, Zeewolde

“In december 2015 heb ik mijn laatste module gehaald voor de opleiding Praktijkdiploma boekhouden.

Het is erg prettig dat je bij Cock op je eigen tempo kunt leren en waar nodig je extra uitleg kunt krijgen. Door de flexibiliteit en het meedenken van Cock kon ik deze opleiding combineren met mijn werk en gezin.

Als ik nog een opleiding wil gaan volgen ga ik zeker weer naar Moerman Opleidingen & Consultancy!”

09-03-2016, Sandra, Zeewolde.

“In januari 2016 heb ik mijn diploma PDB behaald, dat heb ik voor een belangrijk gedeelte te danken aan Cock Moerman. Hij heeft mij extra ondersteund bij de laatste loodjes die voor mij zwaar wogen, hij heeft begrip en geduld getoond.

Daarnaast heeft hij op de informele momenten belangstelling getoond voor mijn interesses. Met zijn kennis van zaken en professionele begeleiding heb ik uiteindelijk deze studie succesvol afgerond. Ik heb goede herinneringen aan deze opleider / vakdocent.”

04-03-2016, Siebren, Dronten.

“In december 2015 heb ik mijn laatste examen voor Praktijkdiploma Boekhouden behaald. En met een prachtig cijfer. Ik kijk terug op 2 ontzettend leerzame en plezierige jaren. De lessen bij Cock Moerman waren altijd zeer aangenaam en er was altijd plek voor humor! Dat vind ik heel belangrijk bij een best wel lastige en soms droge stof.

De vertrouwensband tussen leraar en leerling is erg belangrijk. En dat maakt de lessen ook zo effectief. Bij Cock Moerman was daar zeker sprake van. Je hoeft je niet te schamen als je iets voor de zoveelste keer nog niet snapt, geen probleem, Cock blijft het net zo lang uitleggen totdat je het wel snapt. Hij stoomt je echt goed klaar voor elk examen en zegt dan altijd: ‘Ik heb er alle vertrouwen in’.  Dat maakt dat je altijd met een goed gevoel naar een examen gaat.

Ik kan iedereen aanraden om lessen te volgen bij Cock Moerman. Kleinschalig is echt veel effectiever dan klassikaal of thuisstudies. Als ik verder ga met de opleiding MBA dan twijfel ik geen moment en kies ik zeker weer voor lessen bij Cock Moerman!”

11-12-2015, Lene, Nagele.

“En toen ging ik het wel snappen!!!! Een groter compliment kan ik mijn leraar ‘boekhouden’ niet geven. Het boekhouden was voor mij een lange weg met verschillende opleiders, waar ik weinig mee was opgeschoten. Ik zou willen dat ik bij Cock was begonnen!

Zijn manier van uitleggen is duidelijk, compleet en op mij gericht. Na elk onderwerp werd er ook gekeken wat voor effect dit dan had op het ‘totaalplaatje’. Hierdoor kreeg ik veel meer inzicht en werd het makkelijker om iets te begrijpen. Cock speelt daar goed op in en weet de juiste vragen te stellen. Er was ook altijd tijd om iets te herhalen als dat nodig was. Echt een fijne manier van les krijgen en leren. Ik kan iedereen aanraden om bij Cock de lessen te volgen en weet zeker dat hij het beste resultaat uit je zal halen!

Verder heb ik vaak het schema en het tempo aangepast en dat was nooit een probleem. Cock benadrukte juist dat hij het belangrijk vond dat ik daarin mijn mogelijkheden en beperktheden aan moest geven. Heel fijn dat je dus niet in een vast ritme zit waarin je doormoet, ook als het even niet lukt of goed uitkomt.

Ook denk ik zeker dat in het geval van het ‘Praktijkdiploma Boekhouden‘ het de beste keuze is om dit individueel te gaan doen. Mijn ervaring is dat het in de groep vaak niet goed overkomt, dat je vast zit in het tempo van de groep, en dat de kwaliteit van lesgeven en de efficiency ook vaak te wensen overlaat. Dit betekende voor mij veel frustraties, tijd en geldverspilling. Ik heb echt veel medestudenten zien afhaken en zien zakken voor het examen na groepsonderwijs”.

03-06-2015, Gerda, Putten.

“In de afgelopen maanden heb ik individuele begeleiding gehad van de heer Moerman voor de module ‘periodeafsluiting’ van de opleiding ‘Praktijk diploma Boekhouden’.

Ik heb veel steun gehad van zijn persoonlijke begeleiding. Hij is erg rustig en heel toegankelijk. In zijn commentaar is hij heel eerlijk; hij observeert heel goed hoe mijn studie-aanpak is. Hij moedigt voortdurend aan tot zelfreflectie. Hij moedigt aan om onder woorden te brengen welke onderwerpen (voor mij) (te ) moeilijk zijn of die ik niet goed begrijp.

Vanuit dat vertrekpunt geeft de heer Moerman begeleiding op maat.

Hij toont ook veel belangstelling voor mij als persoon”.

12-02-2015, Siebren, Dronten.

“Medio 2013 ben ik bij ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’ begonnen met de opleiding ‘Moderne Bedrijfsadministatie’ (MBA). Inmiddels heb ik de modules ‘Bedrijfseconomie’ en ‘Bedrijfsadministratie’ behaald.

Voor mij staat voorop dat ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’ (Cock) hier een belangrijke bijdrage aan heeft geleverd. Zijn manier van lesgeven is erg prettig. Hij is echt gericht is op de persoon (dus geen grote groepen cursisten), waarbij hij kijkt naar het niveau van de cursist. Daarnaast worden vragen of eventuele onduidelijkheden duidelijk beantwoord.

Ik raad ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’ bij iedereen van harte aan en ga zeker starten met de volgende module!

07-07-2014, Henry Jansen, Putten.

“De module ‘kostprijscalculatie’ van de opleiding ‘Praktijkdiploma Boekhouden’ heb ik met grote tevredenheid gevolgd bij ‘Moerman Opleidingen & Consultancy.

De manier van lesgeven was erg prettig: gewoon les aan tafel thuis bij Cock, 1 op 1. Begrijp je een opgave niet, dan wordt deze net zo lang besproken totdat je hem wel begrijpt; er zijn immers vaak meerdere manieren om iets uit te rekenen.

Over 2 weken is het dan zover. Mijn examen is op 3 juni 2014. Ik heb de laatste proefexamens allemaal met ruim voldoende afgesloten en dit zonder extra in de boeken te kijken. De kennis van deze module zit er dus goed in.

Een week na mijn examen zal ik bij Cock verder gaan met de module ‘periodeafsluiting’”.

25-05-2014, Jurry, Harderwijk.

“In september 2013 ben ik bij ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’ begonnen met de opleiding PDB (Praktijkdiploma Boekhouden). Inmiddels ben ik voor de eerste module geslaagd en kijk ik vol goede moed uit naar de rest van de opleiding.

Een groot voordeel voor mij is, dat het lestempo aangepast kan worden en dat ik, daar waar nodig, extra uitleg krijg. Mede hierdoor is het voor mij mogelijk om deze opleiding te combineren met mijn werk en mijn gezin”.

06-03-2014, Sandra, Zeewolde.

“Ik ben werkzaam in Amersfoort bij ‘s Heeren Loo Zorggroep op de afdeling Financiële Administratie. Toen er van ons werd verlangd de opleiding PDB (Praktijkdiploma Boekhouden) te gaan volgen, ben ik in september 2013 begonnen met Basiskennis Boekhouden (BKB) bij ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’ in Zeewolde.

Ik heb hiervoor gekozen omdat het kleinschalige mij aansprak en het feit dat de heer Moerman ervoor gaat om ‘het kwartje te laten vallen’ bij de studenten. Het was even wennen om weer te gaan studeren en dit ritme in mijn privéleven in te plannen, maar mede door Cock Moerman ben ik steeds meer plezier in het studeren gaan beleven.

Erg prettig is ook dat de heer Moerman bepaalde zaken volledig uitschrijft, het stap voor stap uitlegt en voorbeelden geeft uit de praktijk. Indien er zaken niet begrepen worden, heeft hij het snel genoeg door en zorgt hij ervoor dat ‘het kwartje wel valt’. Hierdoor heb ik nu genoeg zelfvertrouwen om binnenkort examen te gaan doen; ik heb er zin in!”

06-03-2014, Lene, Nagele.

“Ik heb bij dhr. Moerman een BKB-cursus gevolgd. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Ik heb eigenlijk een soort privéles gehad, want ik was de enige die op dat moment begon met een BKB-cursus. De manier waarop hij les gaf, sloot goed aan bij mijn manier van leren. Elke les schreef hij alles helemaal uit op het bord zodat het allemaal overzichtelijk en duidelijk was. Om een lang verhaal kort te maken: ik raad het zeker aan om hier een cursus te gaan volgen! Dhr. Moerman kan heel goed les geven. Ik heb in mei 2013 examen gedaan, en ben geslaagd met een 7,4!”

16-05-2013, Alice, Urk.

“In 2012 heb ik met succes een cursus BKB gevolgd bij Cock Moerman.

Wegens persoonlijke omstandigheden was het voor mij niet mogelijk de opleiding in 1 keer te volgen. Dit was geen probleem. Samen met Cock heb ik een traject kunnen volgen dat was toegespitst op mijn persoonlijke situatie. Erg fijn dat deze flexibiliteit mogelijk was.

Cock geeft je op een duidelijke manier inzicht in de materie. Vaak begreep ik de opgave beter aan de hand van de uitleg van Cock dan van het boek!”

31-01-2013, Ester, Zeewolde.

“De lessen bij de heer Moerman ervaar ik als zeer positief. Op een geduldige en heldere wijze word je door de lesstof geleid. Hierbij kijkt de heer Moerman goed naar het niveau van de student en past het studietempo hierop aan. Erg prettig als je naast je studie ook nog andere bezigheden hebt waardoor je soms in de verdrukking komt voor wat betreft tijdsbestek of wanneer je door je achtergrond enige kennis ontbeert.

De persoonlijke manier van lesgeven motiveert je om goed over dingen na te denken en helpt je door te zetten daar waar de materie lastiger wordt. Voor vragen staat hij altijd open en hij legt het net zo lang uit tot je het daadwerkelijk begrijpt.

Ik ben erg tevreden met de lessen, zo tevreden zelfs dat ik na mijn BKB door ben gegaan voor mijn MBA“.

25-05-2012, Nina, Zeewolde.

“Ik heb de afgelopen maanden de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden gevolgd. Ik vind het klassikale gezellig, terwijl je tegelijkertijd niet het gevoel hebt dat je in een klas zit”.

“Ik ervaar het als erg prettig dat de groepen klein zijn, omdat je voldoende persoonlijke aandacht krijgt. De uitleg is zeer duidelijk want alleen met het boek was het vast niet goed gegaan. Je kan nu gelijk alles vragen als je iets niet snapt”.

13-01-2012, Monique, Maarssen.

“Onlangs heb ik de cursus Basiskennis Boekhouden en Computerboekhouden gevolgd bij ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’ in Zeewolde”.

“De cursus duurde 10 lessen en werd wekelijks gegeven. Het heet BKB (Basiskennis) maar in 10 lessen leer je zoveel over boekhouden dat je een heel goede ondergrond hebt”.

“Ik heb de lessen als heel prettig en duidelijk ervaren; in korte tijd beheers je al veel facetten van het boekhouden. Een kanttekening is, dat de stof verwerkt moet worden in 10 weken/lessen en dat de aangeboden stof veel is. Daarnaast ga je zelf aan de slag met het boek ‘Computerboekhouden’. Je moet je er wel van bewust zijn dat je in die 10 lessen serieus aan de slag moet. Ben je geslaagd en je hebt je diploma op zak dan staat dat wel garant voor gedegen kennis van het boekhouden en mogelijk een leuke baan”.

06-12-2011, Nel, Harderwijk.

“Samen met mijn werkgever besloot ik in 2019 om een opleiding te volgen om meer inzicht te krijgen in de processen en werkzaamheden binnen de afdeling Finance. Na het uitzoeken van de meest geschikte opleiding was het tijd om op zoek te gaan naar een opleider.

Mijn persoonlijke voorkeur was een opleider die klassikaal lesgeeft, omdat ik het belangrijk vind om tijdens een les direct vragen te stellen over onderwerpen die ingewikkeld of nieuw zijn. Tevens was het voor mij belangrijk om een opleider te vinden die zich kon aanpassen aan mijn leertempo.

Via Google kwam ik op de site van Moerman Opleidingen & Consultancy, omdat ik in de eerste instantie op zoek ging naar een opleider in mijn eigen regio. Na het bekijken van de website en het doornemen van de lesmethodes heb ik contact opgenomen met Cock om de mogelijkheden tot het volgen van een opleiding te bespreken. Cock nam tijdens zijn vakantie contact met mij op om wat informatie in te winnen over mijn wensen en verwachtingen. Tijdens dit gesprek was er meteen een klik. Cock was heel positief en heeft snel een plan van aanpak opgezet, zodat ik in mijn eigen tempo en naast mijn fulltime baan aan de slag kon.

In totaal heb ik 8 modules (3 opleidingen) bij Cock gevolgd namelijk Financieel assistent (2 modules), Praktijkdiploma Boekhouden (3 modules) en Moderne Bedrijfsadministratie (3 modules). Alle modules heb ik succesvol afgerond met een examen en een certificaat, en ik heb geen herkansing hoeven doen.

Cock is een man die met passie les geeft. Hij krijgt energie van het lesgeven en van het delen van kennis en dit zorgt voor een zeer fijne leszweer. Als student ga je na de les naar huis met het gevoel dat je een stuk wijzer bent geworden. Dit werkt motiverend en zorgt ervoor dat je als student je op je gemak voelt. Verder wordt er geen druk op je gelegd om bepaalde modules of hoofdstukken binnen een bepaalde periode af te hebben. Jij mag zelf je tempo bepalen waardoor het leerproces niet stressvol is.

Ik heb Moerman Opleidingen & Consultancy ervaren als een professionele opleider die zich 100% inzet voor zijn student, flexibel is qua planning en zich betrokken bij en verantwoordelijk voelt voor zijn student.”

14-06-2022, David, Lelystad

“In 2019 heb ik samen met mijn werkgever besloten om mijn financiële kennis te vergroten door middel van een opleiding. De opleiding die wij het meest geschikt vonden was Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). Om hier naartoe te werken moest ik beginnen met de opleiding Basiskennis Boekhouding, Basiskennis Calculatie en Praktijkdiploma Boekhouden (PDB).

Vervolgens begon de zoektocht naar een geschikte opleider. Als je een beetje gaat googlen, kom je gauw de bekende namen tegen die je weleens op tv ziet langskomen. Denk aan de LOI’s van deze wereld. Dit sprak mij persoonlijk niet aan, omdat ik op zoek was naar een plek waar in kleine groepen les wordt gegeven. Dit zorgt er namelijk voor dat het een stuk persoonlijker wordt waardoor je meer ruimte krijgt voor het bepalen van het leertempo en voor het stellen van vragen.

Zodoende kwam ik op de webpagina van Moerman Opleidingen & Consultancy.  De manier waarmee Cock zijn passie voor lesgeven omschreef gecombineerd met zijn filosofie voor het focussen op de mens achter de cursist sprak mij direct aan, waardoor ik meteen contact opnam met Cock. Na een prettig intakegesprek wist ik direct dat dit de juiste plek was om te starten met mijn opleiding.

De groepen zijn inderdaad klein en je kunt altijd tussen de lessen door vragen stellen als je tegen zaken aanloopt. Dit zorgt ervoor dat je niet tot de volgende les hoeft te wachten voordat je verder kunt. Wij hebben zelfs lessen via Skype gevolgd tijdens de corona-lockdown, dit waardeerde ik ten zeerste want de flexibiliteit van Moerman Opleiding & Consultancy zorgde ervoor dat ik de module tijdig kon afronden.

Indien je op zoek bent naar een opleider die jou op een professionele manier kan voorzien van de juiste kennis en inzichten, dan ben je bij Moerman Opleiding & Consultancy aan het juiste adres.”

19-06-2020, David, Lelystad

“Na flink gezakt te zijn voor mijn examen inzake de MBA-module Kostencalculatie ben ik les gaan volgen bij Moerman Opleidingen & Consultancy. Ik heb Cock ervaren als een geduldige en kundige docent die mij met een goede en duidelijke uitleg wegwijs heeft gemaakt in vrijwel alle facetten van de lesstof, waarin dieptegang in de basis niet geschuwd werd. In plaats van het uit je hoofd leren van formules en rekentrucjes, heeft hij mij geleerd de theorie en de daarbij behorende rekenopgaven qua kennis en begrip echt te doorgronden. Cock benadert de lesstof vanuit verschillende invalshoeken en laat de leerling eerst zelf goed nadenken, zodat de knelpunten van de leerling als vanzelf naar voren komen waarop hij vervolgens heel goed anticipeert. Als je gedegen onderwijs en les op maat zoekt, kan ik iedereen Cock van harte aanbevelen. Dankzij zijn onderricht durfde ik het weer aan om opnieuw examen te doen en ben ik tot mijn grote vreugde dit keer wel geslaagd!”

21-09-2017, Miranda, Zwolle

“Na een moeizame start ben ik afgelopen maart 2017 geslaagd voor mijn PDB en dat heb ik zeker te danken aan Cock Moerman. Als vijftiger valt het niet altijd mee om te studeren, zeker niet met concentratieproblemen.

Cock is een superfijne leraar die precies weet waar het knelpunt zit, als je het even niet meer ziet zitten. Met veel geduld en vakkundigheid legt hij de dingen uit, zodat je weer verder kunt. Verder is hij flexibel, betrouwbaar en altijd bereid je te helpen waar hij maar kan. Voor mij een zeer fijn persoon om mee samen te werken. Ik zal zeker onze gesprekken en de begeleiding gaan missen. Cock bedankt voor alles!”

03-07-2017, Anja, Zeewolde

“In september 2013 ben ik gestart met de opleiding Praktijk Diploma Boekhouden bij Moerman Opleidingen & Consultancy. In maart 2016 heb ik alle modules behaald en zit de opleiding er voor mij op.

De jaren dat ik bij Cock heb mogen studeren heb ik als zeer prettig ervaren. Geen enkele vraag is hem te gek en hij staat open voor vraagstellingen vanuit het bedrijfsleven.

Zodoende kun je praktijk en theorie bij hem combineren, dit geeft voor de cursist een groot voordeel, hierdoor snap je sommige onderwerpen wat sneller.

Gezien mijn omstandigheden en de examenmomenten hebben we diverse malen een kleine tussenstop moeten inlassen, voor Cock geen enkel probleem. Ook als je een keer niet kunt, geen probleem dan maken we een andere afspraak. Hij probeert zich altijd aan te passen aan zijn cursist. Zijn flexibiliteit is dan ook bijzonder groot.

In mijn geval na het examen Periodeafsluiting had ik grote twijfels of het mij wel gelukt was. Cock gebeld en hup zegt hij kom maar even deze kant op, ik heb nu even tijd en dan nemen we alles even samen door… Waar vind je dat elders?!

Ik kon met een gerust hart naar huis en ja hoor enkele weken later de uitslag u bent geslaagd! Ik kan iedereen die deze opleiding wil gaan doen dan ook zeker aanraden om deze te starten bij Moerman Opleidingen & Consultancy.”

28-05-2016, Miriam, Zeewolde

“Mijn opleiding PDB ben ik begonnen bij de NTI, als thuisstudie. Waardeloos vond ik dat en uit frustratie heb ik uiteindelijk een advertentie in de plaatselijke krant gezet.

Gelukkig reageerde Cock op dat moment. Hij helpt mij nu (nog steeds) één op één bij mij thuis. Cock is de beste leraar die ik ken. Hij heeft een grenzeloos geduld, is open en eerlijk, heeft humor en altijd in voor een goed gesprek. Zijn manier van lesgeven vind ik erg prettig, omdat hij de lesstof zeer goed uitlegt. Net zolang wat nodig is tot je het begrijpt. Hij haalt het goede in je naar boven en past zich aan je tempo aan. Daarnaast is hij flexibel in tijden en lesdag wat superhandig is als je werkt of als het even niet gaat, zoals het zou moeten gaan. Kortom een zeer fijn persoon om mee samen te werken. Bij de NTI had ik het op “eigen kracht” echt niet gered. Ik moet nu nog twee modules en wie weet ga ik op deze manier nog wel verder.”

01-02-2016, Anja, Zeewolde.

“Samen met een collega ben ik in 2014 begonnen met de opleiding ‘Praktijkdiploma Boekhouden’ (PDB) bij Cock. Beiden hebben we al de module ‘Basiskennis Boekhouden’ (BKB), dus konden we meteen starten met ‘Basiskennis Calculatie’ (BKC). In mei van dit jaar heb ik hiervoor examen gedaan en ben geslaagd!

Cock heeft een prettige manier van lesgeven, is duidelijk en altijd bereid om de stof te herhalen. Geen vraag is een rare vraag! Mocht je er met je huiswerk niet uitkomen, dan is het helemaal geen probleem om hem een mail te sturen met je vraag waar je tegenaan loopt. Je krijgt een helder en uitgebreid antwoord terug, zodat je weer verder kunt.

Mijn ervaring met het lesgeven van Cock is zeer positief!!”

10-12-2015, Yvonne, Harderwijk.

“Van mijn collega’s had ik al een goede indruk gekregen van Cock hoe hij les geeft. Zodoende ben ik ook bij hem terechtgekomen. Het is lastig als je 58 jaar oud bent om weer ‘in de schoolbanken’ te moeten zitten. Door zijn persoonlijke aandacht, het luchtig houden van de te leren stof en zijn opgewektheid (ook al moet hij sommige onderdelen meerdere malen herhalen), is het voor mij draaglijk om de lessen te volgen. Ik denk dat ik door zijn manier van lesgeven de benodigde diploma’s kan behalen. Na het behalen van het diploma ‘Basiskennis Calculatie’ (BKC) ben ik nu gestart met de opleiding ‘Praktijkdiploma Boekhouden’ (PDB)”.

09-10-2015, Klaas, Apeldoorn.

“In het voorjaar 2014 ben ik gestart met de cursus ‘Basiskennis Boekhouden’ (BKB) bij Dhr. Moerman. Ik kwam bij hem terecht door een collega die zeer lovend was over zijn manier van lesgeven.

Het was flink wennen na heel wat jaren weer in de studieboeken te duiken met een materie waar ik totaal geen kennis van had. Die onzekerheid heeft mij vaak parten gespeeld maar werd keer op keer door Cock weggenomen door te zeggen: “geef het de tijd”!

Zijn manier van lesgeven geeft duidelijkheid/vertrouwen en rust. Het net zo lang doorgaan totdat ik de stof onder de knie had, heeft ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen op donderdag 02 oktober a.s. het examen in ga.
Vervolgens start ik hierna ook vol goede moed met ‘Basiskennis Calculatie’ (BKC).

Voor iedereen die op zoek is naar een opleider waar kleinschaligheid, flexibiliteit, zeer duidelijke uitleg en het nastreven van een eigen studietempo hoog in het vaandel staan, kan ik ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’ van harte aanbevelen”!

30-09-2014, Jolanda, Apeldoorn.

“Ik ben begin april 2014 begonnen met het vak ‘periodeafsluiting’ van de opleiding ‘Praktijkdiploma Boekhouden’ bij dhr. Moerman.

Mijn ervaring is zéér positief. Het grote pluspunt voor voor mij persoonlijk is, dat de les wordt aangepast naar het niveau van de cursist die dhr. Moerman erg goed in kan schatten. De keren dat ik met vragen naar de les toe ging ben ik er zonder vragen weer uit gegaan!

Door de modules te splitsen en per vak examen te gaan doen is de aangeboden leerstof veel beter te overzien. Ik ga met goed vertrouwen het examen tegemoet en ben voornemens de studie te vervolgen bij dhr. Moerman tot ik het complete diploma ‘Praktijkdiploma Boekhouden’ bezit.

31-05-2014, Janien, Emmeloord.

“In september 2013 ben ik gestart met de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden. Na een zoekactie op internet naar de juiste opleider ben ik via de site van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens uitgekomen bij ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’.

Ik wilde graag een klassikale opleiding volgen in de buurt van mijn werkgever. Na telefonisch contact gehad te hebben over de opleiding en de adviezen en mogelijkheden die ik kreeg van Cock, heb ik ervoor gekozen om hier de opleiding te starten. Het voordeel van ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’ is dat er ook met 1 cursist wordt begonnen aan de opleiding, daar waar dat elders niet mogelijk is.

Het meest prettige aan ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’ is de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht die je krijgt. Na de start van de opleiding in september, was al snel duidelijk dat ik qua kennis voor lag op mijn medestudenten. Hierop is in overleg met Cock besloten om op een andere dag de opleiding voort te zetten zodat iedereen de juiste aandacht zou krijgen. Juist dit is wat ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’ sterk maakt.

De theorie zoals beschreven in het boek wordt door Cock nogmaals in de lessen uitgelegd met voorbeelden uit de praktijk. Zeker als je al op een financiële afdeling werkt, is dit zeer nuttig, omdat je dan de theorie kan koppelen aan je eigen werkomgeving.

Wat ik tevens als zeer prettig ervaren heb, is, dat er vanuit ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’ geen druk op je wordt gelegd: kun je een keer niet, geen probleem. In mijn situatie heb ik de hele maand februari geen lessen gevolgd en zijn we in maart 2014 weer aan de slag gegaan.

Indien u dus zoekt naar een kleinschalige erkende opleider, dan bent u bij ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’ aan het juiste adres”!

05-04-2014, Miriam, Zeewolde.

“Ik volg op dit moment de opleiding MBA (Moderne BedrijfsAdministratie) bij ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’. Ik ervaar de lessen als zeer prettig omdat deze duidelijk een toevoeging zijn op de leerstof uit de boeken. Zaken die je niet begrijpt tijdens het voorbereiden op de lessen kan dhr, Moerman op een begrijpelijke manier uitleggen. De lessen zijn persoonlijk en indien nodig kun je via email tussendoor vragen stellen of extra lesstof krijgen. Omdat ikzelf een drukke baan heb, is het prettig dat je, in overleg, wat kan schuiven met de lessen of met het tempo. Dat is ook een duidelijk verschil met andere opleidingen, zoals de NCOI, die toch minder persoonlijk en niet flexibel zijn. Ik moet wel zeggen dat MBA een pittige opleiding is die veel tijd kost, maar dat is waarschijnlijk ook de reden waarom deze opleiding goed staat aangeschreven binnen het bedrijfsleven”.

14-02-2014, Joost, Almere.

“Ik heb bij ‘Moerman Opleidingen & Consultancy’ de MBA-module ‘Bedrijfsadministratie’ gevolgd. Ik kijk met tevredenheid terug op de lessen.

Cock Moerman heeft aantoonbare ervaring in het persoonlijk begeleiden van de cursist.

De droge stof werd voor mij leuk en begrijpbaar. Hij leert je hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en leert je geen trucjes. Er wordt les gegeven in een tempo en op een niveau die op dat moment bij je passen. Heel flexibel dus. Neemt niet weg dat het voor mij een pittige opleiding was”.

14-09-2012, Mieke, Almere.

“Eind 2011 heb ik de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden gevolgd. Ik heb de lessen van Cock altijd als zeer positief en leerzaam ervaren”.

“De sfeer is altijd goed en gezellig geweest”.

“Indien er zaken waren die even net niet te begrijpen waren, kon Cock het altijd zodanig uitleggen dat het kwartje wel viel.
Er is voor mij een tijd geweest dat ik de stof niet meer begreep en er geen grip op kreeg. Cock heeft mij alle handvaten aangeboden om mij het wel te laten begrijpen. Mijn dank hiervoor”.

28-02-2012, Bianca, Maarssen.

“Afgelopen periode heb ik van de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden de modules ‘Bedrijfseconomie’ en ‘Periodeafsluiting’ gevolgd. Ik heb de lessen als prettig ervaren, duidelijke uitleg en door de kleine groepen veel persoonlijke aandacht”.

“Ook de sfeer vond ik prima”.

12-01-2012, Han, Maarssen.

“Ik heb bij dhr. Moerman de cursus Basiskennis Boekhouden en Computerboekhouden gevolgd. Het volgen van de cursus in huiselijke sfeer (maar toch heel professioneel) heb ik als zeer prettig ervaren. Ook was de flexibiliteit en ruimte die er gegeven werd heel fijn. Aanvankelijk was de reden voor het volgen van de cursus om mijn partner bij te kunnen staan met de administratie van zijn bedrijf, maar het is zo geslaagd geweest dat ik de opvolgende cursussen ook zeker wil gaan volgen bij dhr. Moerman”.

19-08-2011, Linda, Zeewolde.