Referenties 2017

16 november 2017 – Jacqueline van Kampen, eigenaar Pasta & Zo

“Via VV Zeewolde heb ik Cock ontmoet. Eerst heb ik een feest mogen verzorgen bij hem thuis, later was ik voor mijn bedrijf op zoek naar een boekhouder. Mijn man hield mijn boekhouding bij via een bepaald systeem via internet, dat ging goed…dachten wij. Omdat mijn man geen boekhouder is, vroeg ik Cock of hij voor de zekerheid met hem mee wilde kijken over zijn schouder. Dat deed hij. Samen zaten mijn man en Cock te sparren achter de computer, en mijn man leerde een hoop van hem. Cock gaf hem duidelijk uitleg over dingen die anders kunnen, beter kunnen. Als Cock iets uitlegt, doet hij dit duidelijk en rustig en hij maakt het voor ons beiden overzichtelijk.

Tijdens de kwartaal afsluiting zat mijn man in Italië; Cock tikte de maand erin en sloot het 2e kwartaal voor mij af. Het geeft zo een enorme rust als dat goed geregeld is. Ik vind het fijn dat wij zo op deze wijze samenwerken. Ik heb ook alle vertrouwen in hem, en  op de wijze waarop hij ons met de boekhouding begeleidt en ondersteunt. Ik zal Cock ook zeker aanbevelen bij ondernemers die een boekhouder zoeken voor hun eigen bedrijf.”

21 april 2017 – Nicole Liefhebber, eigenaar Wall of Dreams

“Ik ben startend ondernemer. Mijn droom is uitgekomen toen ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Maar natuurlijk komt er meer kijken wanneer je een eigen bedrijf runt. Er komt een hoop informatie op je af en dan is het fijn wanneer er iemand met kennis en ervaring meekijkt en adviseert. Cock heeft mij het afgelopen jaar geholpen met het opzetten van een heel overzichtelijke administratie. Hieruit kan ik heel makkelijk de informatie filteren die ik nodig heb.

Ik heb nu overzicht en inzicht in de financiële situatie van mijn onderneming. Met alle geduld en met heldere uitleg beantwoordt Cock al mijn vragen. Hij stopt niet voordat alles gecheckt is en ik met een gerust gevoel mijn administratie kan afronden of mijn aangifte kan versturen. Natuurlijk besteed je als ondernemer het liefst al je kostbare tijd aan het werk dat je leuk vindt en niet aan je boekhouding. Met behulp van Cock wordt dit een stuk efficiënter en makkelijker gemaakt!”

 

6 maart 2017 – Gerreke Mataheroe, eigenaar Matahappy

“Toen ik 1,5 jaar geleden had besloten om zelfstandig ondernemer te worden, ben ik gaan bouwen aan mijn droom: een eigen praktijk. En toen ging een hele nieuwe wereld voor me open. Een wereld vol uitdagingen, want wat komt er veel bij kijken! Natuurlijk zorgde ik voor de juiste vakdiploma’s om mensen te kunnen behandelen. Maar als ondernemer moet je veel meer disciplines beheersen.

Helaas heb ik veel minder met cijfertjes dan met mensen, en dus was de hulp van Cock Moerman echt onmisbaar voor mij. Met zijn heldere uitleg en tomeloze geduld heeft Cock mij meegenomen in de wereld van financiën, boekhouding en belastingen. Geen vraag is te gek, en hij gaat net zolang door tot ik het hele plaatje overzie en mijn vragen beantwoord zijn. Inmiddels lukt het mij vrijwel zelfstandig om de boekhouding van mijn praktijk volgens de regels te doen, en snap ik ook écht wat er gebeurt. Gelukkig is Cock er altijd als ik er toch even niet uitkom. Ik kan elke startende ondernemer aanraden om Cock in te schakelen, zodat je zeker weet dat er een solide basis komt waar je jouw onderneming op kunt bouwen.”